Note: All Countries Presidents section cover more than 110 important countries of the world Presidents. In case of any error please share in the comment section below.

 

1. Who is the current President of Afghanistan?

  1. Hassanal Bolkia
  2. Ashraf Ghani
  3. Jigme Khesar
  4. Abdul Hamid

Answer

Correct Answer: B. Ashraf Ghani

 

2. Who is the current President of Argentina?

  1. Francisco Sagasti
  2. Chan Santokhi
  3. Alberto Fernandez
  4. Juan Guaido

Answer

Correct Answer: C. Alberto Fernandez

 

3. Who is the President/Queen of Australia?

  1. Scott Morrison
  2. Queen Elizabeth
  3. Devid John
  4. Lionel Aigimea

Answer

Correct Answer: B. Queen Elizabeth

 

4. The Current President of Algeria is:

  1. Edi Rama
  2. Xavier Espot Zamora
  3. Abdelmadjid Tebboune
  4. Aslan Bzhania

Answer

Correct Answer: C. Abdelmadjid Tebboune

 

5. The Current President of the country Angola is:

  1. Joao Lourenco
  2. Emmanuel Macron
  3. Nikol Pashinyan
  4. Boyko Borisov

Answer

Correct Answer: A. Joao Lourenco

 

6. The Current President of Abkhazia is

  1.   Ilir Meta
  2. Aslan Bzhania
  3. Alexander Van der Bellen
  4. Andrej Plenkovic

Answer

Correct Answer: B. Aslan Bzhania

 

7. The Current President of Armenia is:

  1. Armen Vardani
  2. Sebastian Kurz
  3. Roman Golovchenko
  4. Rumen Radev

Answer

Correct Answer: A. Armen Vardani

 

8. Who is the President of Azerbaijan?

  1. Alexander Lukashenko
  2. Ilham Aliyev
  3. Llam Aliyev
  4. Roman Golovchenko

Answer

Correct Answer: B. Ilham Aliyev

 

9. Who is the Current President of Austria?

  1. Abdelmadjid Tebboune
  2. Roch Marc Christian Kabore
  3. AlexandermVan der Bellen
  4. Azali Assoumani

Answer

Correct Answer: C. AlexandermVan der Bellen

 

10. Who is the current President of Benin?

  1. Patrice Talon
  2. Saara Kuugongelwa
  3. Boris Johnson
  4. Timothy Harris

Answer

Correct Answer: A. Patrice Talon

 

11. Who is the current Governor-General of Australia?

  1. Luis Alberto Arce
  2. Mokgweetsi Masisi
  3. Jair Bolsonaro
  4. David John Hurley

Answer

Correct Answer: D. David John Hurley 

 

12. Who is the current President of Botswana?

  1. Ralph Gonsalves
  2. Kassim Majaliwa
  3. Mokgweetsi Masisi
  4. Sheikh Hasina

Answer

Correct Answer: C. Mokgweetsi Masisi

 

13. The current President of Belarus is:

  1. Scott Morrison
  2. Boris Johnson
  3. Patrica Talon
  4. Alexander Lukashenko

Answer

Correct Answer: D. Alexander Lukashenko

 

14. The current President of Bulgaria is:

  1. Rumen Radev
  2. Joseph Ngute
  3. Variste Ndayishimiye
  4. Andrew Holness

Answe

Correct Answer: A. Rumen Radev

 

15. Who is the current President of Bangladesh?

  1. Abdul Hamid
  2. Mia Mottley
  3. Roosevelt Skerrit
  4. Moses Nagamootoo

Answer

Correct Answer: A. Abdul Hamid

 

16. Who is the current President of Brazil?

  1. Ruhakana Rugunda
  2. Jair Bolsonaro
  3. Sahle work Zewde
  4. Rose Christiane

Answer

Correct Answer: B. Jair Bolsonaro

 

17. Who is the current President of Burkina Faso?

  1. Joäo Lourenco
  2. Ali Bongo Ondimba
  3. Christophe Joseph Marie Dabire
  4. Roch Marc Christian Kabore

Answer

Correct Answer: D. Roch Marc Christian Kabore

 

18. Who is the Current President of Bolivia?

  1. Abdelmadjid Tebboune
  2. Luis Arce
  3. Jorge Carlos
  4. Paul Biya

Answer

Correct Answer: B. Luis Arce

 

19. who is the current president of Belgium?

  1. Philippe
  2. AlexanderDe Croo
  3. Lotay Tshering
  4. Patrice Talon

Answer

Correct Answer: A. Philippe

 

20. Who is the current President of Cameroon?

  1. Joseph Ngute
  2. Idriss Deby
  3. Paul Biya
  4. Faustin-Archange

Answer

Correct Answer: C. Paul Biya

 

21. The current President of Cape Verde is:

  1. Jorge Carlos
  2. Idriss Deby
  3. Clement Mauamba
  4. Denis Sassou Nguesso

Answer

Correct Answer: A. Jorge Carlos

 

22. Who is the current President of the Central African Republic?

  1. Ismail Omar Guelleh
  2. AbdoulKader Kamil Mohammad
  3. Moustafa Madbouly
  4. Faustin-Archange Touadera

Answer

Correct Answer: D. Faustin-Archange Touadera

 

23. Who is the current President of Congo-Brazzaville (Republic of the Congo)?

  1. Sahle-Work Zewde
  2. Aiby Ahmed
  3. Clement Mouamba
  4. Denis Sassou Nguesso

Correct Answer: D. Denis Sassou Nguesso

 

24. Who is the Current President of Chad?

  1. Firmin Ngrebada
  2. Idriss Deby
  3. Aiby Ahmed
  4. Paul Biya

Answer

Correct Answer: B. Idriss Deby

 

25. Who is the Current President of Colombia is:

  1. Ivan Duque Marquez
  2. Azali Assoumani
  3. Vacant
  4. Felix Antoine Tshisekedi

Answer

Correct Answer: A. Ivan Duque marquez

 

26. Who is the current President of Comoros?

  1. Azali Assoumani
  2. Ulisses Correia
  3. Paul Biya
  4. Alain Guillaume

Answer

Correct Answer: A. Azali Assoumani

 

27. The current President of Congo-Kinshasa (the Democratic Republic of the Congo) is:

  1. Felix Tshisekedi
  2. Franciso Pascual Obama Asue
  3. Teodoro Obiang Nguema Mbasogo
  4. Rose Christiane Raponda

Answer

Correct Answer: A. Felix Tshisekedi

 

28. Who is the current President of Chile?

  1. Ivan Duque Marquez
  2. Denis Sassou Nguesso
  3. Sabastian Pinera
  4. Idriss Deby

Answer

Correct Answer: C. Sabastian Pinera

 

29. Who is the current President of Costa Rica?

  1. Manuel Marrero Cruz
  2. Miguek Mario Diaz Canel
  3. Clement Mouamba
  4. Carlos Andres Alvarado Quesada

Answer

Correct Answer: D. Carlos Andres Alvarado Quesada

 

30. The President of Cuba is:

  1. Carlos Andres Alvarado Quesada
  2. Miguel Mario Diaz-Canel
  3. Andrej Babis
  4. Mette Frederickson

Answer

Correct Answer: B. Miguel Mario Diaz-Canel

 

31. Who is the current President of China?

  1. Xi Jinping
  2. Li Keqiang
  3. Ivan Duque Marquez
  4. Azali Assoumani

Answer

Correct Answer: A. Xi Jinping

 

32. Who is the current President of Cyprus?

  1. Clement Mouamba
  2. Denis Sassou Nguesso
  3. Nicos Anastasiades
  4. Millos Zeman

Answer

Correct Answer: C. Nicos Anastasiades

 

33. The current President of Djibouti is:

  1. Abdoulkader Kamil Mohamed
  2. Ismail Omar Guelleh
  3. Alassane Ouattara
  4. Hamed Bakayoko

Answer

Correct Answer: B. Ismail Omar Guelleh

 

34. Who is the current President of Egypt?

  1. Mustafa Madbouly
  2. Abdel Fattah el-sisi
  3. Moeketsi Majoro
  4. Andry Rajoelina

Answer

Correct Answer: B. Abdel Fattah el-sisi

 

35. Who is the current President of Equatorial Guinea?

  1. Francisco Pascual Obama Asue
  2. Nana Akufo-Addo
  3. Teodoro Obiang Nguema Mbasogo
  4. Isaias Afwerki

Answer

Correct Answer: C. Teodoro Obiang Nguema Mbasogo

 

36. Who is the current President of Eritrea?

  1. Isaias Afwerki
  2. Abiye Ahmed
  3. Hamed Bakayoko
  4. Uhuru Kenyatta

Answer

Correct Answer: A. Isaias Afwerki

 

37. Who is the President of Ethiopia?

  1. Ali Bongo Ondimba
  2. Sahle-Work Zewde
  3. Abdel Fattah el-Sisi
  4. Abiye Ahmed

Answer

Correct Answer: B. Sahle-Work Zewde

 

38. The current President of Estonia is:

  1. Kersit Kaljulaid
  2. Kaja Kallas
  3. Abdel Fettah el- Sisi
  4. Mostafa Kamal

Answer

Correct Answer: A. Kersit Kaljulaid

[/eliteaccordion

 

39. Who is the current President of Finland?

  1. Sanna Marin
  2. Sauli Niinsto
  3. Aiby Ahmed Ali
  4. Mette Frederiksen

Answer

Correct Answer: B. Sauli Niinsto

 

40. Who is the current President of France?

  1. Emmanuel Macron
  2. Jean Castex
  3. Rose Roponda
  4. Ali Bongo Ondimba

Answer

Correct Answer: A. Emmanuel Macron

 

41. Who is the current President of Gabon?

  1. Nana Akufo-Addo
  2. Ibrahim Kassory Fofana
  3. Umaro Sissoco Embalo
  4. Ali Bongo Ondimba

Answer

Correct Answer: D. Ali Bongo Ondimba

 

42. Who is the current President of Georgia?

  1. Giorgi Gakharia
  2. Angela Merkel
  3. Nana Akufo-Addo
  4. Salome Zourabichvili

Answer

Correct Answer: D. Salome Zourabichvili

 

43. Who is the current President of Germany?

  1. Frank-Walter Steinmeie
  2. Angela Merkel
  3. Giorgi Gakharia
  4. Janos Ader

Answer

Correct Answer: A. Frank-Walter Steinmeier

 

44. Who is the current President of Greece?

  1. Viktor Orban
  2. Janos Ader
  3. Katerina Jakobsdottir
  4. Katreina Sakellaropou Lou

Answer

Correct Answer: D. Katreina Sakellaropou Lou

 

45. Who is the current President of Gambia?

  1. Adama Barrow
  2. Ibrahima Kassory Fofana
  3. Aiby Ahmed
  4. Francisco Pascual Obama Asue

Answer

Correct Answer: A. Adama Barrow

 

46. Who is the current President of Ghana?

  1. George Weah
  2. Nana Akufo-Addo
  3. Adama Barrow
  4. Umaro Sissoco

Answer

Correct Answer: B. Nana Akufo-Addo

 

47. Who is the current President of Guinea?

  1. Ibrahim Kossory Fofana
  2. Adama Barrow
  3. Alpha Conde
  4. Alassane Quattara

Answer

Correct Answer: C. Alpha Conde

 

48. Who is the current President of Guinea-Bissau?

  1. Nuno Gomes Nabiam
  2. Umaro Sissico Embalo
  3. Uhuru Kenyatta
  4. Moeketsi Majoro

Answer

Correct Answer: B. Umaro Sissico Embalo

 

49. Who is the current President of Guyana?

  1. Irfaan Ali= right answer
  2. Nuno Gomes Nabian
  3. Adama Borrow
  4. Alassane Quattara

Answer

Correct Answer: A. Irfaan Ali

 

50. Who is the current President of Hungary?

  1. Viktor Orban
  2. Janos Ader = right answer
  3. Katrin jakobsdottir
  4. Ram Nath kovinda

Answer

Correct Answer: B. Janos Ader

 

51. Who is the current President of Iceland?

  1. Guoni Th. Johannesson
  2. Katrin Jakobsdottir
  3. Steingrimur J. Sigfusson
  4. Joko Widodo

Answer

Correct Answer: A. Guoni Th. Johannesson

 

52. Who is the current president of India?

  1. Ram Nath Kovind
  2. Ali Hosseini Khamenei
  3. Hassan Rouhani
  4. Barham Salih

Answer

Coreect ANswer: A. Ram Nath Kovind

 

53. The current President of Ivory Coast is:

  1. Hamed bakayoko
  2. Alassane Ouattara
  3. Aguila Saleh Issa
  4. Fayaz al-Sarraj

Answer

Correct Answer: B. Alassane Ouattara

 

54. Who is the current President of Indonesia?

  1. Reuven Rivlin
  2. Sergio Mattarella
  3. Joko Widodo
  4. Micheal Martin

Answer

Correct Answer:C. Joko Widodo

 

55. Who is the current president of Iran?

  1. Ali Hosseini Khamenei
  2. Hassan Rouhani
  3. Giuseppe Conte
  4. Naruhito

Answer

Correct Answer:B. Hassan Rouhani

 

56. Who is the current President of Iraq?

  1. Sergio Mattarella
  2. Yoshihide Suga
  3. Barham Salih
  4. Micheal Martin

Answer

Correct Answer: C. Barham Salih

 

57. The current president of Ireland is:

  1. Micheal Martin
  2. Sergio Mattarella
  3. Giuseppe Conte
  4. Micheal Daniel Higging

Answer

Correct Answer: D. Micheal Daniel Higging

 

58. The current President of Israel is:

  1. Benjamin Conte
  2. Reuven Rivlin
  3. Giuseppe Conte
  4. Asqar Mamin

Answer

Correct Answer: B. Reuven Rivlin

 

59. The current President of Italy is:

  1. Sergio Mattarella
  2. Giuseppe Conte
  3. Uhuru Kenyatta
  4. Sadyr Japarov

Answer

Correct Answer: A. Sergio Mattarella

 

60. Who is the current president of Jordan?

  1. Sabah Al Khalid Al Sabah
  2. Ulukbek Maripov
  3. Abdullah ll bin Al-Hussein
  4. Henri

Answer

Correct Answer: C. Abdullah ll bin Al-Hussein

 

61. Who is the current president of Japan?

  1. George Weah = right answer.
  2. Abdul Hamad Dbeibeh
  3. Bah Ndaw
  4. Moctar Duane

”Answer”

 

62.The current President of Kenya is:

  1. George Weah
  2. Moeketsi Majoro
  3. Uhuru Kenyatta = right answer
  4. Mohamed al-Menfi

Answer

Correct Answer: C. Uhuru Kenyatta

[/eliteaccordion

 

63. Who is the current President of Kazakhstan?

  1. Asqar Mamin
  2. Hassan Diab
  3. Michel Naim Aoun
  4. Kassym-Jomart Tokayev

Answer

Correct Answer: D. Kassym-Jomart Tokayev

 

64. Who is the current President of Kyrgyzstan?

  1. Ulukbek Maripov
  2. Sadyr Japarov = right answer
  3. Mohamed al- Menfi
  4. Abdul Hamid Al-Dabaib

Answer

Correct Answer: B. Sadyr Japarov

[/eliteaccordion

 

65. who is the current President of Kuwait?

  1. Nawaf Al-Ahmed Al-Jaber Al Sabah
  2. Sabah Al Khalid Al Sabah
  3. Sadyr Japarov
  4. Uhuru Kenyatta

Answer

Correct Answer: A. Nawaf Al-Ahmed Al-Jaber Al Sabah

 

66. Who is the current president of Lebanon?

  1. Hassan Diab
  2. Micheal Naim Aoun
  3. Henri
  4. Xavier Bettel

Correct Answer: B. Micheal Naim Aoun

 

67. Who is the current president of Libya?

  1. Abdul Hamid Al-Dabaib
  2. Mohamed al-Menfi = right answer
  3. Asqar Mamin
  4. Abdullah ll bin Al-Hussein

Answer

Correct ANswer: B. Mohamed al-Menfi

 

68. Who is the current president of Luxembourg?

  1. Henri
  2. Xavier Bettel
  3. Lazarus Chakwera
  4. Muhyiddin Yassin

Answer

Correct Answer: A. Henri

 

69. Who is the current President of Madagascar?

  1. Andry Rajoelina
  2. Moctar Duane
  3. Mohammed Ould Ghazoauni
  4. Pravind Juganauth

Answer

Correct Answer: A. Andry Rajoelina

 

70. Who is the current president of Malawi?

  1. Mohamed Ould Ghazouani
  2. Lazarus Chakwera
  3. Pravind Jugnauth
  4. Filipe Nyusi

Answer

Correct Answer: B. Lazarus Chakwera

 

71. Who is the current President of Mali?

  1. Bah Ndaw = right answer
  2. Andry Rajoelina
  3. Christian Ntsay
  4. Moctar Ouane

Answer

Correct Answer: A. Bah Ndaw

 

72. Who is the current President of Mauritania?

  1. Bah Ndaw
  2. Lazarus Chakwera
  3. Mohamed Ould Ghazouani
  4. Mohammed VI

Answer

Correct Answer: C. Mohamed Ould Ghazouani 

 

73. Who is the current President of Mauritius?

  1. Pritvirajsing Roopun
  2. Pravind jugnauth
  3. Mohammed Bazoum
  4. Brigi rafini

Answer

Corrrect Answer: A. Pritvirajsing Roopun

 

74. Who is the current President of Mozambique?

  1. Brigi Rafini
  2. Ouhoumoudou Mahamadou
  3. Carlos Agostinho does Rosario
  4. Filipe Nyusi

Answer

Correct Answer: D. Filipe Nyusi

 

75. Who is the current President of Morocco?

  1.  Mohammed VI king OF Morocco
  2. Filipe nyus
  3. Hage Geingob
  4. Saara Kuugongelwa

Answer

Correct Answer: A.  Mohammed VI king OF Morocco

 

76. The Current President of Malaysia is:

  1. Muhyiddin Yassin
  2. Abdullah Sultan Ahmad Shah
  3. Saadeddine Othmani
  4. Min Aung Hlaing

Answer

Correct ANSwer: B. Abdullah Sultan Ahmad Shah

 

77. The current president of Maldives is:

  1. Abdullah Sultan Ahmad Shah
  2. Myint Swe
  3. Ibrahim Mohamed Solih
  4. Sidi Mohammad Bin Hassan

Answer

Correct Answer: C. Ibrahim Mohamed Solih

/eliteaccordion]

 

78. The current president of Mexico is:

  1. Sidi Mohammed Bin Hassan
  2. Saadeddine Othmani
  3. Andres Manuel Lopez Obrador
  4. Felipe Calderon

Answer

Correct Answer: C. Andres Manuel Lopez Obrador

 

79. Who is the current president of Myanmar?

  1. Min Aung Hlaing
  2. Myint Swe
  3. Alizabeth Alexander
  4. Bidya Devi Bhandari

Answer

Correct Answer: B. Myint Swe

 

80. Who is the current President of Namibia?

  1. Edouard Ngirente
  2. Brahim Ghall
  3. Bouchraya Hammoudi
  4. Hage Geingob = right answer

Answer

Correct Answer: D. Hage Geingob

[/eliteaccordion

 

81. Who is the current President of Niger?

  1. Brahim Ghali
  2. Brigi Rafini
  3. Mohammed Bazoum
  4. Mhamadou Issoufou

Answer

Correct Answer: C. Mohammed Bazoum

 

82. Who is the current President of Nigeria?

  1. Muhammadu Buhari
  2. Edouard Ngirente
  3. Brahim Ghali
  4. Jorge Born

Answer

Correct Answer: A. Muhammadu Buhari

 

83. Who is the current president of New Zealand?

  1. Min Aung Hlaing
  2. Myint Swe
  3. Elizabeth (Queen) right
  4. Kp Sharma Oli

Answer

Correct Answer: C. Elizabeth (Queen

[/eliteaccordion

 

84. The current President of Nepal is:

  1. Kim Jong-un
  2. Bidya Devi Bhandari
  3. Muhyiddin Yassin
  4. Kp Sharma Oli

Answer

Correct Answer: B. Bidya Devi Bhandari

 

85. Who is the current President/Supreme Leader of North Korea?

  1. Ema Solberg
  2. Kp Sharma Oli
  3. Kim Jong-un
  4. Vladimir Putin

Answer

Correct Answer: C. Kim Jong-un 

 

86. The current President of Norway is:

  1. Ema Solberg
  2. Kp Sharma Oli
  3. Herald V
  4. Vladimir Putin

Answer

Correct Answer: C. Herald V

 

87. Who is the current President/Sultan of Oman?

Answer

Correct Answer. Haitham bin Tariq (Sultan and Prime Minister)

 

88. The Current President of Pakistan is:

  1. Imran Khan
  2. Arif Alvi
  3. Shahbaz Sharif
  4. Sheikh Rasheed Choudary

Answer

Correct Answer: B. Arif Alvi

 

89. Who is the current president of the Philippines?

  1. Rodrigo Roa Duterte
  2. Ema Solberg
  3. Bidya Devi Bhandari
  4. Kp Sharma Oli

Answer

Correct Answer: A. Rodrigo Roa Duterte

 

90. Who is the current President of Qatar?

Answer

Correct Answer: Emir (Sheikh Tamin bin Hamad al-thani) (Prime Minister ( Sheikh Khalid bin Khalifa bin AbdulAziz al Thani)  

 

91. Who is the current President of Russia?

  1. Mikhail Mishustin
  2. Vladimir Putin
  3. Ema Solberg
  4. Ibrahim Mohamed Solih

Answer

Correct Answer: B. Vladimir Putin

 

92. Who is the current President of Rwanda?

  1. Paul Kagame
  2. Edouard Ngirente
  3. Jorge Born Jesus
  4. Wavel Maada Bio

Answer

Correct Answer: A. Paul Kagame

 

93. Who is the current President of Saudi Arabia?

Answer

Correct Answer: King/PM (Salman bin Abdulaziz Al Saud) (Crown Prince Deputy Prime Minister (Mohamed Bin Salman) 

 

94. Who is the current President of Singapore?

  1. Halima Yacob
  2. Lee Hsien Loong
  3. Mohamed Abdullahi Mohamed
  4. Cyril Ramaphosa

Answer

Correct Answer: A. Halima Yacob

 

95. Who is the current President of the Sahrawi Arab Democratic Republic?

  1. Brahim Ghali
  2. Brahim Ghali
  3. Bouchraya Hammoudi Bayoun
  4. Julius Maada Bio

Answer

Correct answer: B. Brahim Ghali

 

96. The current President of Sao Tome And Principe is:

  1. Evaristo Carvalho
  2. Wavel Ramkalawan
  3. Muse Bihi Abdi
  4. Cyil Ramaphosa

Answer

Correct Answer: A. Evaristo Carvalh

 

97. The current President of Senegal is:

  1. Wavel Ramkalawan
  2. Macky Sall
  3. David J. Francis
  4. Mohamed Hussein Roble

Answer

Correct Answer: B. Macky Sall

 

98. The current President of Seychelles is:

  1. Wavel Ramkalawan
  2. David J. Francis
  3. Brigi Radini
  4. Ouhoumoudou Mahamadou

Answer

Correct Answer: A. Wavel Ramkalawan

 

99. Who is the current President of Sierra Leone?

  1. Mohamed Abdullahi Mohamed
  2. Julius Maada Bio
  3. Bouchraya Hammoudi Bayoun
  4. Evaristo Carvalho

Answer

Correct Answer: B. Julius Maada Bio

 

100. Who is the current President of Somalia?

  1. Mohamed Hussein Roble
  2. Muse Bihi Abdi’
  3. Mohamed Abdullahi Mohamed
  4. Mohamed Abdullahi Mohamed

Answer

Correct Answer: D. Mohamed Abdullahi Mohamed

 

101. Who is the current President of Somaliland (unrecognized secessionist?)

  1. Muse Bihi Abdi
  2. Wavel Ramkalawan
  3. Julius Maada Bio
  4. Mohamed Abdullahi

Answer

Correct Answer: A. Muse Bihi Abdi

[/eliteaccordion

 

102. Who is the current President of South Africa?

  1. Wavel Ramkalawan
  2. Mohamed Abdullahi
  3. Cyril Ramaphosa
  4. Muse Bihi Abdi

Answer

Correct Answer: C. Cyril Ramaphosa

 

103. Who is the current President of South Sudan?

  1. Abdel Fattah Al- Burhan
  2. Abdella Hamdok
  3. John Magufuli
  4. SalvamKiir Mayardit

Answer

Correct Answer: D. SalvamKiir Mayardi  

 

104. Who is the current President of Sudan?

  1. John Magufuli
  2. Abdel Fattah al-Burhan
  3. Abdalla Hamdok
  4. Faure Gnassingbe

Answe

Correct Answer: B. Abdel Fattah al-Burhan

 

105. Who is the current president of South Korea?

  1. Chung Sye-Kyun
  2. Moon Jae-in
  3. Salva Kiir Mayardit
  4. Pedro Sanchez

Answer

Correct Answer: B. Moon Jae-in

 

106. The current president of Spain is:

  1. Philip Vl
  2. Pedro Sanchez
  3. Gotabaya Rajapaksa
  4. Abdullah Hamdok

Answer

Correct Answer: A. Philip Vl

 

107. Who is the current president of Srilanka?

  1. Pedro Sanchez
  2. Gotabaya Rajapaksa = right answer
  3. Chung Sye-Kyun
  4. Abdalla Hamdok

Answer

Correct Answer: B. Gotabaya Rajapaksa

 

108. Who is the current president of Switzerland?

  1. Qohir Rasulzoda
  2. John Magnufuli
  3. assim Majaliwa
  4. Guy Parmelin= right asnwer

Correct Answer: D. Guy Parmelin

 

109. Who is the current President of Togo?

  1. Victoire Tomegah
  2. Kaisi Saie
  3. Ruhakana Rugunda
  4. Emmerson Mnagagwa

Answer

Correct Answer: A. Victoire Tomegah

 

110. Who is the current President of Tunisia?

  1. Edgar Lungu
  2. Yoweri Museveni
  3. Kais Saied– right answer.
  4. Wavel Ramkalawan

Answer

Correct Answer: C. Kais Saied

 

111. Who is the current president of Turkey?

  1. Recep Tayyip Erdogan
  2. Khalifa bin Zayed bin sultan al Nahyan
  3. Boris Johnson
  4. Joe Biden

Answer

Correct Answer: A. Recep Tayyip Erdogan

 

112. Who is the current President of Tanzania?

  1. Kassim Majaliwa
  2. Samia Suluhu Hassan
  3. Samia Suluhu
  4. Faure Gnassingbe

Answer

Correct Answer: B. Samia Suluhu Hassan

 

113. Who is the current President of Togo?

  1. Faure Gnassingbe
  2. Victorire Tomegah
  3. Kassim Majaliwa
  4. Kais Saied

Answer

Correct Answer: A. Faure Gnassingbe 

 

114. Who is the current President of Tunisia?

  1. Kais Saied
  2. Salva kir Mayardit
  3. Mohamed Hussein Roble
  4. Macky Sall

Answer

Correct Answer: A. Kais Saied

 

115. Who is the current President of Uganda?

  1. Ruhakana Rugunda
  2. Yoweri Museveni
  3. Kais Saied
  4. Esgar Lungu

Answer

Correct Answer: B. Yoweri Museveni

 

116. Who is the current President of Zambia?

  1. Hichem Mechichi
  2. Yoweri Museveni
  3. Edgar Lungu
  4. Kais Saied

Answe

Correct Answer: C. Edgar Lungu

 

117. Who is the current President of Zimbabwe?

  1. Emmerson Mnangagwa
  2. Edgar Lungu
  3. Victoire Tomegah Dogbe
  4. Kassim Majaliwa

Answer

Correct Answer: A. Emmerson Mnangagwa

 

Related Content

 

← Back to Home Page

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *