Note: Countries National Animals section covered more than 60 most important National Animals of different countries of the world. In case of any error share it in the comment section below.

 

1. The National Animal of Angola is

  1. Giant sable antelope
  2. Zenaida Aurita
  3. Red kangaroo
  4. Bison

Answer

Correct Answer: A. Giant sable antelope

 

2. The National Animal of the United States of America is

  1. Bison
  2. Markhor
  3. Snow Leopard
  4. Ram

Answer

Correct Answer: A. Bison 

 

3. The National Animal of Afghanistan is

  1. Golden Eagle
  2. Camel
  3. Buffalo
  4. Snow Leopard

Answer

Correct Answer: D. Snow Leopard 

 

4. The National Animal of Albania is

  1. Lion
  2. Monkey
  3. Golden Eagle
  4. Camel

Answer

Correct Answer: C. Golden Eagle 

 

5. Ram is the National Animal of which country?

  1. Saudi Arabia
  2. Kenya
  3. Albania
  4. Abkhazia

Answer

Correct Answer: D. Abkhazia 

 

6. Which of the following is the National Animal of Algeria?

  1. Fennec fox
  2. Giant
  3. Elephant
  4. Markhor

Answer

Correct Answer: A. Fennec fox

 

7. The National Animal of Australia is

  1. Red Kangaroo
  2. Buffalo
  3. Bison
  4. Fennec Fox

Answer

Correct Answer: A. Red Kangaroo 

 

8. The National Animal of Armenia is

  1. Giant sable antelope
  2. Bison
  3. Eagle
  4. Rufous Hornero

Answer

Correct Answer: C. Eagle

 

9. The National Animal of Austria is

  1. The Black Eagle
  2. Eagle
  3. Red Kangaroo
  4. Monkey

Answer

Correct Answer: A. The Black Eagle 

 

10. The National Animal of Argentina is

  1. Rufous Hornero
  2. Bison
  3. Eagle
  4. Markhor

Answer

Correct Answer: A. Rufous Hornero 

 

11. The National Animal of Antigua and Barbuda is

  1. Unicorn
  2. Follow Deer
  3. Bison
  4. Flamingo

Answer

Correct Answer: B. Follow Deer 

 

12. The National Animal of Bahrain is

  1. Arabian Oryx
  2. Lion
  3. Deer
  4. Fox

Answer

Correct Answer: A. Arabian Oryx 

 

13. The National Animal of Bahamas is

  1. Deer
  2. Lion
  3. Flamingo
  4. Arabian Oryx

Answer

Correct Answer: Flamingo 

 

14. The National Animal of Barbados is

  1. Mahi-Mahi
  2. Lion
  3. Deer
  4. Wolf

Answer

Correct Answer: A. Mahi-Mahi

 

15. The Lion is the National Animal of which country?

  1. Algeria
  2. Barbuda
  3. Bulgaria
  4. Bhutan

Answer

Correct Answer: C. Bulgaria

 

16. The National Animal of Bhutan is

  1. Takin
  2. Wolf
  3. Fox
  4. Buffalo

Answer

Correct Answer: A. Takin

 

17. The National Animal of Botswana is

  1. Fox
  2. Deer
  3. Zebra
  4. Takin

Answer

Correct Answer: C. Zebra 

 

18. The National Animal of Brazil is

  1. Deer
  2. Jaguar
  3. Bison
  4. Markhor

Answer

Correct Answer: B. Jaguar

 

19. The National Animal of Brunei is

  1. White-bellied sea eagle
  2. White eagle
  3. Markhor
  4. Black eagle

Answer

Correct Answer: A. White-bellied sea eagle

 

20. The National Animal of Bangladesh is

  1. Royal Bengal Tiger
  2. Sheep
  3. Dolphin
  4. Zebra

Answer

Correct Answer: A. Royal Bengal Tiger 

 

21. The National Animal of Pakistan is

  1. Markhor
  2. Snow Leopard
  3. Deer
  4. Lion

Answer

Correct Answer: A. Markhor (Wild Goat) 

 

22. The National Animal of India is

  1. Deer
  2. Royal Bengal Tiger
  3. Fox
  4. Lion

Answer

Correct Answer: B. Royal Bengal Tiger 

 

23. The National Animal of Saudi Arabia is

  1. Zebra
  2. Wolf
  3. Horse
  4. Camel

Answer

Correct Answer: D. Camel 

 

24. The National Animal of Kenya is

  1. Lion
  2. Arabian Oryx
  3. Sea Horse
  4. Camel

Answer

Correct Answer: A. Lion 

 

25. The National Animal of Scotland is

  1. Unicorn
  2. Flamingo
  3. Mahi-mahi
  4. Lion

Answer

Correct Answer: A. Unicorn 

 

26. The National Animal of Chile is

  1. Mouflon
  2. Saladin’s Eagle
  3. Huemul
  4. Lion

Answer

Correct Answer: C. Huemul

 

27. The National Animal of China is

  1. Chinese Dragon
  2. Andean Condor
  3. Llama
  4. Brown Bear

Answer

Correct Answer: A. Chinese Dragon 

 

28. The National Animal of Colombia is

  1. Lion
  2. Huemul
  3. Andean Condor
  4. Brown Bear

Answer

Correct Answer: C. Andean Condor 

 

29. The National Animal of Cuba is

  1. Cuban Crocodile
  2. Bulldog
  3. Mouflon Sheep
  4. Gallic Rooster

Answer

Correct Answer: A. Cuban Crocodile

 

30. The National Animal of Cyprus is

  1. Turul
  2. Saladin’s Eagle
  3. Komodo Dragon
  4. Mouflon Sheep

Answer

Correct Answer: D. Mouflon Sheep 

 

31. The National Animal of Denmark is

  1. Lion
  2. Turul
  3. Royal Tiger
  4. Andean Condor

Answer

Correct Answer: A. Lion 

 

32. The National Animal of Egypt is

  1. Brown Bear
  2. Gallic Rooster
  3. Saladin’s Eagle
  4. Lion

Answer

Correct Answer: C. Saladin’s Eagle 

 

33. The National Animal of England is

  1. Lion, Bulldog
  2. Gazelle
  3. Peafowl
  4. Moose

Answer

Correct Answer: Lion, Bulldog 

 

34. The National Animal of Finland is

  1. Peafowl
  2. Gallic Rooster
  3. Brown Bear
  4. Turul

Answer

Correct Answer: C. Brown Bear 

 

35. The National Animal of France is

  1. Gallic Rooster
  2. Lion
  3. Saladin’s Eagle
  4. Carabao

Answer

Correct Answer: A. Gallic Rooster 

 

36. The National Animal of Hungary is

  1. Royal Tiger
  2. Irish Wolfhound Red Deer
  3. Turul
  4. None of these

Answer

Correct Answer: C. Turul 

 

37. The National Animal of Iraq is

  1. Komodo Dragon
  2. Gallic Rooster
  3. Gazelle
  4. Oryx

Answer

Correct Answer: A. Komodo Dragon

 

38. The National Animal of Ireland is

  1. Irish Wolfhound, Red Deer
  2. Oryx
  3. Lion
  4. Deer

Answer

Correct Answer: A. Irish Wolfhound, Red Deer 

 

39. The National Animal of Israel is

  1. Oryx
  2. Peafowl
  3. Gazelle
  4. Turul

Answer

Correct Answer: C. Gazelle 

 

40. The National Animal of Japan is

  1. Peafowl
  2. Lion
  3. Pheasant, koi
  4. Gallic Rooster

Answer

Correct Answer: C. Pheasant, koi 

 

41. The National Animal of Jordon is

  1. Gallic Rooster
  2. Turul
  3. Oryx
  4. Malayan Tiger

Answer

Correct Answer: C. Oryx 

 

42. The National Animal of Malaysia is

  1. Lion
  2. Gazelle
  3. Malayan Tiger
  4. Markhor

Answer

Correct Answer: C. Malayan Tiger 

 

43. The National Animal of Myanmar is

  1. Peafowl
  2. Lion
  3. Carabao
  4. White Eagle

Answer

Correct Answer: A. Peafowl 

 

44. The National Animal of the Netherland is

  1. Lion
  2. Markhor
  3. Coqui
  4. Lynx

Answer

Correct Answer: A. Lion 

 

45. The National Animal of New Zealand is

  1. Iberian wolf
  2. Lynx
  3. Moose
  4. Bull

Answer

Correct Answer: C. Moose 

 

46. The National Animal of Norway is

  1. Lion
  2. Lynx
  3. Coqui
  4. Zebra

Answer

Correct Answer: A. Lion 

 

47. The National Animal of Philippines is

  1. Zebra
  2. Carabao
  3. White Eagle
  4. Lion

Answer

Correct Answer: B. Carabao

 

48. The national Animal of Poland is

  1. White Eagle
  2. Lynx
  3. Brown Bear
  4. Wolf

Answer

Correct Answer: A. White Eagle 

 

49. The National Animal of Portugal is

  1. Lion
  2. Carabao
  3. Iberian wolf
  4. Coque

Answer

Correct Answer: C. Iberian wolf 

 

50. The National Animal of Puerto Rico is

  1. Coqui
  2. Lynx
  3. White Eagle
  4. Lion

Answer

Correct Answer: A. Coqui 

 

51. The National Animal of Romania is?

  1. Lynx
  2. Lion
  3. Springbok
  4. Brown Bear

Answer

Correct Answer: A. Lynx 

 

52. The National Animal of Russia is

  1. Lion
  2. Russian Brown Bear
  3. Coqui
  4. White Eagle

Answer

Correct Answer: B. Russian Brown Bear 

 

53. The National of Animal of Singapore is

  1. Lion
  2. Deer
  3. Wolf
  4. Zebra

Answer

Correct Answer: A. Lion 

 

54. The National Animal of South Africa is

  1. Bull
  2. Lion
  3. Coqui
  4. Springbok Antelope

Answer

Correct Answer: D. Springbok Antelope

 

55. The National Animal of South Korea is

  1. Korean Tiger
  2. Bull
  3. Lion
  4. Elephant

Answer

Correct Answer: A. Korean Tiger 

 

56. The National Animal of Spain is

  1. Buffalo
  2. Bull
  3. Lion
  4. Thai Elephant

Answer

Correct Answer: B. Bull 

 

57. The National Animals of Sri Lanka is

  1. Lion
  2. Bull
  3. Buffalo
  4. Sable Antelope

Answer

Correct Answer: A. Lion 

 

58. The National Animal of Taiwan is

  1. Water Buffalo
  2. Bull Lion
  3. Formosan Black Bear
  4. Bull

Answer

Correct Answer: C. Formosan Black Bear 

 

59. The National Animal of Thailand is

  1. Goat
  2. Buffalo
  3. Water Buffalo
  4. Thai Elephant

Answer

Correct Answer: D. Thai Elephant 

 

60. The Water Buffalo is the National Animal of

  1. South Korea
  2. Spain
  3. Vietnam
  4. Zimbabwe

Answer

Correct Answer: C. Vietnam

 

61. The National Animal of Zimbabwe is

  1. Sable Antelope
  2. Kangaroo
  3. Zebra
  4. Bull

Answer

Correct Answer: A. Sable Antelope

 

Related Content

 

← Back to Home Page

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *