Note: Countries News Agencies section covered more than 110 most important News Agencies of different countries of the world. In case of any error please share in the comment section below.

 

1. The News Agency of Ankara is

  1. Australian associated press (AAP)
  2. Agency France-press(AFP)
  3. Anadolu Agency (AA)
  4. Agency Europe(AE)

Answer

Correct Answer: C. Anadolu Agency (AA)

 

2. The News Agency of Sydney is

  1. Australian Associated Press (AAP)
  2. Agencia Nacional(AN)
  3. Romanian(RN)
  4. Agency Europe(AE)

Answer

Correct Answer: A. Australian Associated Press (AAP)

 

3. The News Agency of Damascus is

  1. Andol Ajansi (AA)
  2. Agencia Los Dianos (ALD)
  3. Agence Arab Syrienne d’Information (AASI)
  4. Athenagence (ANA)

Answer

Correct Answer: C. Agence Arab Syrienne d’Information (AASI)

 

4. The News Agency of Berlin is

  1. Allgemeiner Deutscher Nachrichtendients (AND)
  2. Agencia Meridional (AM)
  3. Agencia Nacional (AN)
  4. Austria Press Agentur (APA)

Answer

Correct Answer: A. Allgemeiner Deutscher Nachrichtendients (AND)

 

5. The News Agency of Brussels

  1. Agence-France Press (AFP)
  2. Agence Europe (AE)
  3. Agencia Nacional (AN)
  4. Algeria Press Service (APS)

Answer

Correct Answer: A. Agence Europe (AE)

 

6. The News Agency of Paris is

  1. Agence-France Press (AFP)
  2. Iraqi News Agency (INA)
  3. Kyodo Tsushin (KOYODO)
  4. Logos Agencia de Information (LAI)

Answer

Correct Answer: A. Agence-France Press (AFP) 

 

7. The News Agency of Bucharest is

  1. Agence Ivoirienne de press (AGERPRES)
  2. Athenagence (ANA)
  3. Romanian (ROMPRESS)
  4. Agence Los Dianos (ALD)

Answer

Correct Answer: C. Romanian (ROMPRESS)

 

8. The News Agency of Santiago is

  1. Agencia lusa de Information (ALI)
  2. Agencia Information Orbe de Chile (AIO)
  3. Agence Pairisienne de Press (APP)
  4. Ghana News Agency (GNA)

Answer

Correct Answer: B. Agencia Information Orbe de Chile (AIO)

 

9. The News Agency of Abidjan is

  1. Agence Ivoirienne depress (AIP)
  2. Agence de Press Senegalaise (APS)
  3. Agence Guyana (AG)
  4. Islamic Republic News Agency (IRNA)

Answer

Correct Answer: A. Agence Ivoirienne depress (AIP)

 

10. The News Agency of Buenos Aries is

  1. Agence Los Dianos (ALD)
  2. Agencia Information Orbe de chile (AIO)
  3. Exchange and Telegraph Company (EXTEL)
  4. Ghana News Agency (GNA)

Answer

Correct Answer: A. Agence Los Dianos (ALD)

 

11. The News Agency of Lisbon is

  1. Albania Telegraphic Agency (ATA)
  2. Agencia Merodonal (AM)
  3. Agencia Lusa De Informacao (ALI)
  4. Magyar Tavariti Iroda (MTI)

Answer

Correct Answer: C. Agencia Lusa De Informacao (MTI)

 

12. The News Agency of Rio de Janeiro is

  1. Algeria News Agency (ANA)
  2. Konya News Agency (KNA)
  3. Agencia Meridional (AM)
  4. Jiji Tsushin-sha (JIJI)

Answer

Correct Answer: C. Agencia Meridional (AM)

 

13. The News Agency of Brasilia is

  1. Jiji Tsushin-sha (JIJI)
  2. Agencia Natcionale (AN)
  3. BotswanaPress (BOPA)
  4. Agencia Nacional (AN)

Answer

Correct Answer: D. Agencia Nacional (AN) 

 

14. The News Agency of Athens is

  1. Athenagence (ANA)
  2. Austria Press Agentur (APA)
  3. National Agencia (NA)
  4. Agencia Nacional (AN)

Answer

Correct Answer: A. Athenagence (ANA)

 

16. The News Agency of Luanda is

  1. Angola Agecia Naticiosa N’gola Press (ANGOP)
  2. Jampress (JAMPRESS)
  3. Colprensa (COLPRENSA)
  4. Andol Ajansi (AA)

Answer

Correct Answer: A. Angola Agecia Naticiosa N’gola Press (ANGOP)

 

17. The News Agency of The Hague is

  1. Associated Press (AP)
  2. Algemeen Nederlands Persbureau (ANP)
  3. Associated Parisienne de Presse (APP)
  4. Jampress(JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: B. Algemeen Nederlands Persbureau (ANP)

 

18. The News Agency of Rome is

  1. Hurriyet Haber Ajasi (HHA)
  2. Kuwait News Agency (KUA)
  3. Middle East News agency (MENA)
  4. Agenzia Nazionale Stampa Associate (ANSA)

Answer

Correct Answer: D. Agenzia Nazionale Stampa Associate (ANSA)

 

19. The News Agency of Jakarta is

  1. Agency Belga (AB)
  2. Indonesian National News Agency (ANTARA)
  3. Agence Parsienne de Press (APP)
  4. Associated Israel Press (AIP)

Answer

Correct Answer: B. Indonesian National News Agency (ANTARA)

 

20. The News Agency of New York is

  1. Associated Press (AP)
  2. Australian Press (AP)
  3. Jordan News Agency (BATRA)
  4. Colprensa (COLPRENSA)

Answer

Correct Answer: A. Associated Press (AP)

 

21. The News Agency of Vienna is

  1. Agence de Press Agentur (APA)
  2. Jordan News Agency (BATRA)
  3. Austria Press Agentur (APA)
  4. Khao san Pather Lao (KPL)

Answer

Correct Answer: C. Austria Press Agentur (KPL)

 

22. The News Agency of Paris is

  1. Algeria Press Service (APS)
  2. Jordan Service (JS)
  3. Albania Telegraphic Agency (ATA)
  4. Agence Parisienne de Press (APP)

Answer

Correct Answer: D. Agence Parisienne de Press (APP)

 

23. The News Agency of Islamabad is

  1. Associated Press of Pakistan (APP)
  2. Jordan News Agency (BATRA)
  3. Botswana Press Agency (BOPA)
  4. Algeria Press Service (APS)

Answer

Correct Answer: A. Associated Press of Pakistan (APP)

 

24. The News Agency of Dakar is

  1. Agence Belga (AB)
  2. Agence de Press Senegalaise (APS)
  3. Jordan News Agency(BATRA)
  4. Inforpress Centroamerican (IC)

Answer

Correct Answer: B. Agence de Press Senegalaise (APS)

 

25. The News Agency of Algiers is

  1. Agence Belga (AB)
  2. Bangladesh Press (BP)
  3. Algeria Press Service (APS)
  4. Albania Telegraphic Agency (ATA)

Answer

Correct Answer: C. Algeria Press Service (APS)

 

26. The News Agency of Tirana is

  1. Albania Telegraphic Agency (ATA)
  2. Austria Press Agentur (APA)
  3. Guyana News Agency (GNA)
  4. Islamic Republic News Agency (IRNA)

Answer

Correct Answer: A. Albania Telegraphic Agency (ATA)

 

27. The News Agency of Melbourne is

  1. Jewish Telegraphic Agency (JTA)
  2. Agence Belga (AB)
  3. Australian United Press (AUP)
  4. Malaysian National News Agency ( MNNA)

Answer

Correct Answer: C. Australian United Press (AUN)

 

28. The News Agency of Amman is

  1. Jordan News Agency (BATRA)
  2. Associated Press (AP)
  3. Hrvatska Izvjestana novinska Agencija (HINA)
  4. Kyodo Tsushin (KYODO)

Answer

Correct Answer: A. Jordan News Agency (BATRA)

 

29. The News Agency of Brussels is

  1. Tiji Tsushin-sha (JIJI)
  2. Jewish Telegraphic Agency (JTA)
  3. Islamic Republic Agency (IRA)
  4. Agence Belga (AB)

Answer

Correct Answer: D. Agence Belga (AB)

 

30. The News Agency of Kuala Lumpur is

  1. Malaysian National News Agency (BERNAMA)
  2. Caribbean News Agency (CANA)
  3. Centred News Agency (CAN)
  4. Colprensa (COLPRENSA)

Answer

Correct Answer: A. Malaysian National News Agency (BERNAMA)

 

31. The News Agency of Gaborone is

  1. Botswana Press Agency (BOPA)
  2. Bangladesh Sangbad Sangstha (BSS)
  3. Korean Central News Agency (KCNA)
  4. Ghana News Agency (GNA)

Answer

Correct Answer: A. Botswana Press Agency

 

32. The News Agency of Dhaka is

  1. Caribbean News Agency (CANA)
  2. Exchange and Telegraph Company (EXTEL)
  3. Bangladesh Sangbad Sangstha (BSS)
  4. Khao San Pather Lao (KPL)

Answer

Correct Answer: C. Bangladesh Sangbad Sangstha (BSS)

 

33. The News Agency of Sofia is

  1. Bulgarska Telegrafitscheka Agentzia (BTA)
  2. Magyar Tavaiti Iroda (MTI)
  3. Latvijas Telegrafa Agentzia (LAI)
  4. Korean Central News Agency (KCNA)

Answer

Correct Answer: A. Bulgarska Telegrafitscheka Agentzia (BTA)

 

34. The News Agency of Bridgetown is

  1. Centred Informarion De Press (CIP)
  2. Khao San Pather Lao (KPL)
  3. Ghana News Agency (GNA)
  4. Caribbean News Agency (CANA)

Answer

Correct Answer: D. Caribbean News Agency (CANA)

 

35. The News Agency of Brussels is

  1. Centred’ Information de Press (CIP)
  2. Central Agency (CI)
  3. Agence Guineenne de Press (GNA)
  4. Hurriyet Haber Ajasi (HHA)

Answer

Correct Answer: A. Centred’ Information de Press (CIP)

 

36. The News Agency of Taipei is

  1. Central News Agency (CAN)
  2. Centred de Inforamtion (CI)
  3. Eastern News Agency (ENA)
  4. Agencia EFE (EFE)

Answer

Correct Answer: A. Central News Agency (CAN) 

 

37. The News Agency of Nicosia is

  1. Colprensa (COLPRENSA)
  2. Cyprus News Agency (CAN)
  3. Canadian Press (CP)
  4. Inter Press Service (IPS)

Answer

Correct Answer: B. Cyprus News Agency (CAN)

 

38. The News Agency of Nicosia

  1. Cyprus News Agency (CAN)
  2. Canadian Press (CP)
  3. Agencia EFE (EFE)
  4. Ceskoslovenskia Tiskova Kancelar (CSTK)

Answer

Correct Answer: A. Cyprus News Agency (CAN)

 

39. The News Agency of Beijing is

  1. Ceskoslovenskia Tiskova Kancelar (CSTK)
  2. China News Service (CNS)
  3. Eastern News Agency (ENA)
  4. Jiping News Agency (JNA)

Answer

Correct Answer: A. China News Service (CNS)

 

40. The News Agency of Bogota is

  1. Colprensa (COLPRENSA)
  2. Canadian Press (CP)
  3. China Press (CP)
  4. Guyana News Agency (GNA)

Answer

Correct Answer: A. Colprensa (COLPRENSA)

 

41. The News Agency of Toronto is

  1. Agencia EFE (EFE)
  2. Colprensa (COLPRENSA)
  3. Canadian Press (CP)
  4. Eastern News Agency (ENA)

Answer

Correct Answer: C. Canadian Press (CP)

 

42. The News Agency of Prague is

  1. Inter Press Service (IPS)
  2. Ceskoslovenska Tiskova kancelar (CSTK)
  3. Agencia EFE (EFE)
  4. Eesti Teadate Agentur (ETA)

Answer

Correct Answer: B. Ceskoslovenska Tiskova kancelar (CSTK)

 

43. The News Agency of Hamburg is

  1. Agencia EFE (EFE)
  2. Agence Guineenne de Press (GNA)
  3. Deutsche Press Agentur (DPA)
  4. Korean News Agency (KNA)

Answer

Correct Answer: C. Deutsche Press Agentur (DPA)

 

44. The News Agency of Madrid is

  1. Agencia EFE (EFE)
  2. Exchange and Telegraph company (EXTEL)
  3. Agence Guineenne de Press (GNA)
  4. Ghana News Agency (GNA)

Answer

Correct Answer: A. Agencia EFE (EFE)

 

45. The News Agency of Dhaka is

  1. Eastern News Agency (ENA)
  2. Exchange Telegraph Company (EXTEL)
  3. Deutsche Press Agentur (DPA)
  4. Cyprus News Agency (CAN)

Answer

Correct Answer: A. Eastern News Agency (ENA)

 

46. The News Agency of Tallinn is

  1. Jampress (JAMPRESS)
  2. Jiji Tsushin-sha (JIJI)
  3. Logos Agencia de Information (LAI)
  4. Eesti Teadate Agentur (ETA)

Answer

Correct Answer: D. Eesti Teadate Agentur (ETI)

 

47. The News Agency of London is

  1. Exchange Teadate Agentur (EXTEL)
  2. Agence Guineenne Fides (AGF)
  3. Jampress (JAMPRESS)
  4. Jiji Tsushin News (JIJI)

Answer

Correct Answer: A. Exchange Teadate Agentur (EXTEL)

 

48. The News Agency of Vatican city is

  1. Agenzia Internazionale Fides (FIDES)
  2. Exchange Teadate Agentur (ETA)
  3. Jampress (JAMPRESS)
  4. Jiji Tsushin agency (JIJI)

Answer

Correct Answer: A. Agenzia Internazionale Fides (FIDES)

 

49. The News Agency of Conakry is

  1. Jampress (JAMPRESS)
  2. Jamahiriya News Agency (JANA)
  3. Agence Guineenne De Press (GNA)
  4. Jiji Tsushin-sha (JIJI)

Answer

Correct Answer: C. Agence Guineenne De Press (GNA)

 

50. The News Agency of Accra is

  1. Agenzia Internazionale Fides (FIDES)
  2. Ghana News Agency (GNA)
  3. Jampress( JAMPRESS)
  4. Associated Israel Agency (AIA)

Answer

Correct Answer: B. Ghana News Agency (GNA)

 

51. The News Agency of Georgetown is

  1. Guyana News Agency (GNA)
  2. Islamic Republic of Israel (IRI)
  3. Jampress (JAMPRESS)
  4. Magyar Tavariti Iroda (MTI)

Answer

Correct Answer: A. Guyana News Agency (GNA)

 

52. The News Agency of Istanbul is

  1. Associated Israel Press (AIP)
  2. Hurriyet Haber Ajasi (HHA)
  3. Exchange and Telegraph Company (EXTEL)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: B. Hurriyet Haber Ajasi (HHA)

 

53. The News Agency of Zagreb is

  1. Hrvatska Izvjestajna Novinska Agencija (HINA)
  2. Jampress (JAMPRESS)
  3. Jamahiriya News Agency (JNA)
  4. Jiji Tsushin-sha (JIJI)

Answer

Correct Answer: A. Hrvatska Izvjestajna Novinska Agencija (HINA)

 

54. The News Agency of Guatemala is

  1. Jampress (JAMPRESS)
  2. Jiji Tsushin-sha (JIJI)
  3. Logos Agencia de Information (LAI)
  4. Inforpress Centroamericana (IC)

Answer

Correct Answer: D. Inforpress Centroamericana (IC)

 

55. The News Agency of Baghdad is

  1. Iraqi News Agency (INA)
  2. Associated Israel Press (ITIM)
  3. Baghdad press (BP)
  4. Colprensa (COLPRENSA)

Answer

Correct Answer: A. Iraqi News Agency (INA)

 

56. The News Agency of Rome is

  1. Jampress (JAMPRESS)
  2. Korean Central News Agency (KCNA)
  3. Middle East News Agency (MENA)
  4. Inter Press Service (IPS)

Answer

Correct Answer: D. Inter Press Service (IPS)

 

57. The News Agency of Tehran is

  1. Islamic Republic News Agency (IRNA)
  2. Jamahiriya News Agency (JNA)
  3. Associated Israel Press (AIP)
  4. Kuwait News Agency (KNA)

Answer

Correct Answer: A. Islamic Republic News Agency (IRNA)

 

58. The News Agency of Tel Aviv is

  1. Korean Central News Agency (KCNA)
  2. Ghana News Agency (GNA)
  3. Associated Israel Press (ITIM)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: C. Associated Israel Press (ITIM)

 

59. The News Agency of Kingston is

  1. Jampress (JAMPRESS)
  2. Associated Israel News Agency (AINA)
  3. Kyodo Tsushin ( KYODO)
  4. Agence Guineenne (GA)

Answer

Correct Answer: A. Jampress (JAMPRESS) 

 

60. The News Agency of Tripoli is

  1. Jampress (JAMPRESS)
  2. Guyana News Agency (GNA)
  3. Jamahiriya News Agency (JNA)
  4. Kenya News Agency (KNA)

Answer

Correct Answer: C. Jamahiriya News Agency (JNA)

 

61. The News Agency of Tokyo is

  1. Jiji Tsushin-Sha (JIJI)
  2. Inter Press Service (IPS)
  3. Canadian Press (CP)
  4. Colprensa (COLPRENSA)

Answer

Correct Answer: A. Jiji Tsushin-Sha (JIJI)

 

62. The News Agency of Jerusalem is

  1. Kenya News Agency (KNA)
  2. Jewish Telegraphic Agency (JTA)
  3. Islamic Republic News Agency (IRNA)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: B. Jewish Telegraphic Agency (JTA)

 

63. The News Agency of Pyongyang is

  1. Korean Central News Agency (KCNA)
  2. Exchange and Telegraph Company (EXTEL)
  3. Kenya News Agency ( KNA)
  4. Iraqi News Agency (INA)

Answer

Correct Answer: A. Korean Central News Agency (KCNA)

 

64. The News Agency of Nairobi is

  1. Inforpress Centroamericana (IC)
  2. Kuwait News Agency (KUNA)
  3. Kenya News Agency (KNA)
  4. Kyodo Tsushin (KYODO)

Answer

Correct Answer: C. Kenya News Agency (KNA)

 

65. The News Agency of Vientiane is

  1. Khao San Pather Lao (KPL)
  2. Kuwait News Agency(KUNA)
  3. Islamic Republic(IR)
  4. Eastern News Agency (ENA)

Answer

Correct Answer: A. Khao San Pather Lao (KLP)

 

66. The News Agency of Kuwait City is

  1. Jiji Tsushin-Sha (JIJI)
  2. Kenya News Agency (KNA)
  3. Kyodo Tsushin (KYODO)
  4. Kuwait News Agency (KUNA)

Answer

Correct Answer: D. Kuwait News Agency (KUNA)

 

67. The News Agency of Tokyo is

  1. Kyodo Tsushin (KYODO)
  2. Jampress (JAMPRESS)
  3. Canadian Press (CP)
  4. Korean News Agency (KNA)

Answer

Correct Answer: A. Kyodo Tsushin (KYODO)

 

68. The News Agency of Madrid is

  1. Logos Agencia de Informacion (LAI)
  2. Korean Central News Agency (KCNA)
  3. Hrvataka Izvjestajna Novinska Agencija (HINA)
  4. Kyodo Tsushin (KYODO)

Answer

Correct Answer: A. Logos Agencia de Informacion (LAI)

 

69. The News Agency of Riga is

  1. Middle East News Agency (MENA)
  2. Jewish Telegraphic Agency (JTA)
  3. Latvijas Telegrafa Agentura (LTA)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: C. Latvijas Telegrafa Agentura (LTA)

 

70. The News Agency of Cairo is

  1. Latvijas Telegrafa Agentura (LTA)
  2. Iraqi News Agency (INA)
  3. Middle East News Agency (MENA)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: C. Middle East News Agency (MENA)

 

71. The News Agency of Budapest is

  1. Kyodo Tsushin (KYODO)
  2. Inter Press Agency (IPA)
  3. Magyar Tavariti Iroda (MTI)
  4. Ghana News Agency (GNA)

Answer

Correct Answer: C. Magyar Tavariti Iroda (MTI)

 

72. The News Agency of Buenos Aires is

  1. Naticias Argentinas (NA)
  2. Vietnam News Agency (VNA)
  3. Naewoe Press (NP)
  4. Press Association (PA)

Answer

Correct Answer: A. Noticias Argentinas (NA)

 

73. The News Agency of Seoul is

  1. Presse Service (PS)
  2. Reuters (REUTERS)
  3. Naewoe Press (NAEWOE)
  4. Ritzaus Bureau (RB)

Answer

Correct Answer: C. Naewoe Press (NAEWOE)

 

74. the News Agency of Lagos is

  1. Naewoe Press (NAEWOE)
  2. Orbis Press Agency (OPA)
  3. News Agency OF Nigeria (NAN)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: C. News Agency OF Nigeria (NAN)

 

75. The News Agency of Mexico City is

  1. Prensa Latina (PRELA)
  2. Ritzaus Bureau (RB)
  3. Noticias Mexicans (NM)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: C. Noticias Mexicans (NA)

 

76. The News Agency of Moscow is

  1. Agentstvo Pechati Novosti (NOTIMEX)
  2. Sofia Press Agency (SPA)
  3. Tunis Afrique Presse (TAP)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: A. Agentstvo Pechati Novosti (NOTIMEX)

 

77. The News Agency of Oslo is

  1. Reuters (REUTERS)
  2. Presse Service (PS)
  3. Norsk Presse Service (NPS)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: C. Norsk Presse Service (NPS)

 

78. The News Agency of Oslo is

  1. Orbis Press Agency (OPA)
  2. Ritzaus Bureau (RB)
  3. Sierra Leone News Agency (SLENA)
  4. Norsk Telegrambyra (NTB)

Answer

Correct Answer: D. Norsk Telegrambyra (NTB)

 

79. The News Agency of Wellington is

  1. Ritzaus Bureau (RB)
  2. Romanian News Agency (ROMPRESS)
  3. New Zealand News Agency (NZPA)
  4. Xinhua (XINHUA)

Answer

Correct Answer: C. New Zealand News Agency (NZPA)

 

80. The News Agency of Prague is

  1. Oy Suomen Tietoimisto Notisbyran Ab (OTTFNB)
  2. Polska Agencija Prasowa (PAP)
  3. Press Association (PA)
  4. Orbis Press Agency (OPA)

Answer

Correct Answer: D. Orbis Press Agency (OPA)

 

81. The News Agency of Helsinki is

  1. Oy Suomen Tietoimisto Notisbyran Ab (OTTFNB)
  2. Press Association (PA)
  3. Reuters (REUTERS)
  4. Tunis Afrique Press (TAP)

Answer

Correct Answer: A. Oy Suomen Tietoimisto

 

82. The News Agency of London is

  1. Press Association (PA)
  2. Prensa Latina (PRELA)
  3. Ritzaus Bureau (RB)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: A. Press Association (PA)

 

83. The News Agency of Dakar is?

  1. Pan-African News Agency (PANA)
  2. Romanian News Agency (ROMPRESS)
  3. Jampress (JAMPRESS)
  4. Slovenska Tiskovns Agencija (STA)

Answer

Correct Answer: A. Pan-African News Agency (PANA)

 

84. The News Agency of Warsaw is

  1. Xinhua (XINHUA)
  2. Nowinski Agencija (NA)
  3. Sofia Press Agency (SOFIAPRES)
  4. Polska Agencija Prasowa (PAP)

Answer

Correct Answer: D. Polska Agencija Prasowa (PAP)

 

 85. The News Agency of Manila is

  1. Schweizerische Depeschenagentur (SDA)
  2. Reuters (REUTERS)
  3. Philippines News Agency (PNA)
  4. Press Association(PA)

Answer

Correct Answer: C. Philippines News Agency (PNA)

 

86. The News agency of Karachi is

  1. Pakistan Press International (PPI)
  2. Presse Service (PS)
  3. Reuters (REUTERS)
  4. Sierra Leone News Agency (SLENA)

Answer

Correct Answer: A. Pakistan Press International (PPI)

 

87. The News Agency of Havana is

  1. Presse Service (PS)
  2. Ritzaus Bureau (RB)
  3. Prensa Latina (PRELA)
  4. Press Trust Of Havana (PTH)

Answer

Correct Answer: C. Prensa Latina (PRELA)

 

88. The News Agency of Paris is

  1. Presse Service (PS)
  2. Reuters (REUTERS)
  3. Svensk Internationella Pressbyran (SIP)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: A. Presse Service (PS)

 

89. The News Agency of Bombay is

  1. Romanian News Agency (ROMPRESS)
  2. Press Trust of India (PTI)
  3. Sierra Leone News Agency (SLNA)
  4. Orbis Press Agency (OPA)

Answer

Correct Answer: B. Press Trust of India (PTI)

 

90. The News Agency of Copenhagen is

  1. Ritzaus Bureau (RB)
  2. Prensa Latina (PRELA)
  3. Press Association (PA)
  4. Norsk Telegrambyra(NTB)

Answer

Correct Answer: A. Ritzaus Bureau (RB)

 

91. The News agency of London is

  1. Reuters (REUTERS)
  2. Romanian News Agency (ROMPRESS)
  3. Sofia Press Agency (SOFIAPRESS)
  4. Press Association (PA)

Answer

Correct answer: A. Reuters (REUTERS)

 

92. The News Agency of Bucharest is

  1. Romanian News Agency (ROMPRESS)
  2. Jampress (JAMPRESS)
  3. Pan-African News Agency (PANA)
  4. Reuters (REUTERS)

Answer

Correct Answer: A. Romanian News Agency (ROMPRESS) 

 

93. The News Agency of Johannesburg is

  1. Presse Service (PS)
  2. Prensa latina (PRELA)
  3. South Africa Press Association (SAPA)
  4. Reuters (REUTERS)

Answer

Correct Answer: C. South Africa Press Association (SAPA)

 

94. The News Agency of Berne is

  1. Schweizerische Depeschenagentur (SDA)
  2. Presse Latin (PRELA)
  3. Reuters (REUTERS)
  4. Orbis Press Agency (OPA)

Answer

Correct Answer: A. Schweizerissche Depeschenagentur (SDA)

 

95. The News Agency of Stockholm is

  1. Schweizerissche Depeschenagentur (SDA)
  2. Svensk Internationella Pressbyran (SIP)
  3. Xinhua (XINHUA)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: B. Svensk Internationella Pressbyran (SIP) /elitetoggle]

 

96. The News Agency of Freetown is

  1. Jampress (JAMPRESS)
  2. Ritzaus Bureau (RB)
  3. Sierra Leone News Agency (SLENA)
  4. Norsk Press Service (NPS)

Answer

Correct Answer: C. Sierra Leone News Agency (SLENA)

 

97. The News Agency of Sofia is

  1. Xinhua (XINHUA)
  2. Orbis Press Agency (OPA)
  3. Sofia Press Agency (SOFIAPRES)
  4. Slovinska Tiskovna Agencija (STA)

Answer

Correct Answer: C. Sofia Press Agency (SOFIAPRESS)

 

98. The News Agency of Wellington is

  1. South Pacific News Service (SAPAC-NEWS)
  2. Prensa Latina (PRELA)
  3. Ritzaus Bureau (RB)
  4. Reuters (REUTERS)

Answer

Correct Answer: A. South Pacific News Service (SOPAC-NEWS)

 

99. The News Agency of Riyadh is

  1. Saudi Press Agency (SPA)
  2. Jam Press (JAM PRESS)
  3. Reuters (REUTERS)
  4. Presse Service (PS)

Answer

Correct Answer: A. Saudi Press Agency ( SPA)

 

100. The News Agency of Phnom Penh is

  1. Saudi Arabia (SA)
  2. Press Association (PA)
  3. Saporamean Kampuchea (SPK)
  4. Svensk Internationella Pressbyran (SIP)

Answer

Correct Answer: C. Saporamean Kampuchea (SPK)

 

101. The News Agency of Ljubljana is

  1. Saporamean Kampuchea (SPK)
  2. Slovenska Tiskovna Agencija (STA)
  3. Novinska Agencija Tanjug (NAT)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: C. Novinska Agencija Tanjug (NAT)

 

102. The News Agency of Tunis is

  1. Tunis Afrique Presse (TAP)
  2. Nowinski Agencija (NA)
  3. Presse Service (PS)
  4. Prensa Latina (PRELA)

Answer

Correct Answer: A. Tunis Afrique Presse (TAP)

 

103. The News Agency of Belgrade is

  1. Novinska Agencija (NA)
  2. Saudi Arabia (SA)
  3. Novinska Agencija Tanjug (NAT)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: C. Novinska Agencija Tanjug (NAT)

 

104. The News Agency of Moscow is

  1. Telegraph Agency Of the Sovereign States (TASS)
  2. Jampress(JAMPRESS)
  3. Presse Service(PS)
  4. Press Association (PA)

Answer

Correct Answer: A. Telegraph Agency of the Sovereign States (TASS)

 

105. The News Agency of Stockholm is

  1. Tunis Afrique Presse (TAP)
  2. Tidningarnes Telegrambyra (TT)
  3. Novinska Agencija Tanjug (NAT)
  4. Press Association (PA)

Answer

Correct Answer: B. Tidningarnes Telegrambyra (TT)

 

106. The News Agency of New Delhi is

  1. United News of India (UNI)
  2. Jam press (JAM PRESS)
  3. Xinhua (XINHUA)
  4. Jampress (JAMPRESS)

Answer

Correct Answer: A. United News of India (UNI)

 

106. The News Agency of New York is

  1. United Press International (UPI)
  2. Tunis Afrique Presse (TAP)
  3. Sofia Press Agency (SOFIAPRES)
  4. Reuters (REUTERS)

Answer

Correct Answer: A. United Press International (UPI)

 

107. The News Agency of Karachi is

  1. United Press Of Pakistan (UPP)
  2. Naewoe Press (NAEWOE)
  3. Ritazus Bureau (RB)
  4. Xinhua (XINHUA)

Answer

Correct Answer: A. United Press of Pakistan (UPP)

 

108. The News Agency of Hanoi is

  1. Press Association (PA)
  2. Vietnam News Agency (VNA)
  3. Reuters (REUTERS)
  4. Naewoe Press(NAEWOE)

Answer

Correct Answer: Vietnam News Agency (VNA)

 

109. The News Agency of Beijing is

  1. Xinhua (XINHUA)
  2. Vietnam News Agency (VNA)
  3. Reuters (REUTERS)
  4. Zimbabwe Inter-Africa News Agency (ZIANA)

Answer

Correct Answer: A. Xinhua (XINHUA)

 

110. The News Agency of Seoul is

  1. Zimbabwe Inter-Africa News Agency (ZIANA)
  2. Press Association (PA)
  3. Xinhua (XINHUA)
  4. Yonhap (YONHAP)

Answer

Correct Answer: D. Yonhap (YONHAP)

 

111. The News Agency of Harare is

  1. Yonhap (YONHAP)
  2. Reuters (REUTERS )
  3. Zimbabwe Inter-Africa News Agency (ZIANA)
  4. Jampress (JAMPRESS)

 

Related Content

 

← Back to Home Page

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!