Note: Countries Prime Ministers section covered more than 100 important countries of the world Prime Ministers. In case of any error please share in the comment section below.

 

1. Who is the current Prime Minister of Afghanistan?

  1. Hassanal Bolkiah
  2. Hibatullah Akhundzada
  3. Abdul Ghani Baradar
  4. Mohammad Hassan Akhund

Answer

Correct Answer: D. Mohammad Hassan Akhund 

 

2. Who is the Prime Minister of Australia?

  1. Scott Morrison
  2. Anthony Albanese
  3. Frank Bainimarama
  4. Dame Patsy Reddy

Answer

Correct Answer: B. Anthony Albanese 

 

3. The Prime Minister of Abkhazia is:

  1. Edi Rama
  2. Xavier Espot Zamora
  3. Alexander Ankvab
  4. Aslan Bzhania

Answer

Correct Answer: C. Alexander Ankvab

 

4. The Prime Minister of a country Albania is:

  1. Edi Rama
  2. Emmanuel Macron
  3. Nikol Pashinyan
  4. Boyko Borisov

Answer

Correct Answer: A. Edi Rama 

 

5. The current Prime Minister of Andorra is:

  1. Ilir Meta
  2. Xavier Espot Zamora
  3. Alexander Van der Bellen
  4. Andrej Plenkovic

Answer

Correct Answer: B. Xavier Espot Zamora 

 

6. The current Prime Minister of Armenia is:

  1. Nikol Pashinyan
  2. Sebastian Kurz
  3. Roman Golovchenko
  4. Rumen Radev

Answer

Correct Answer: A. Nikol Pashinyan

 

7. Who is the Prime Minister of Azerbaijan?

  1. Alexander Lukashenko
  2. Ali Asadov
  3. Llam Aliyev
  4. Roman Golovchenko

Answer

Correct Answer: B. Ali Asadov

 

8. The current Prime Minister of Algeria is:

  1. Abdelmadjid Tebboune
  2. Aymen Benabderrahmane
  3. Abdelaziz Djerad
  4. Azali Assoumani

Answer

Correct Answer: B. Aymen Benabderrahmane 

 

9. Who is the current Prime Minister of Antigua and Barbuda?

  1. Gaston Browne
  2. Saara Kuugongelwa
  3. Boris Johnson
  4. Timothy Harris

Answer

Correct Answer: A. Gaston Browne

 

10. Who is the current Prime Minister of Brunei?

  1. Ralph Gonsalves
  2. Kassim Majaliwa
  3. Sultan Hassanai Bolkiah
  4. Sheikh Hasina

Answer

Correct Answer: C. Sultan Hassanai Bolkiah

 

11. The current Prime Minister of Bahamas is:

  1. Scott Morrison
  2. Boris Johnson
  3. Patrica Talon
  4. Hubert Minnis

Answer

Correct Answer: D. Hubert Minnis

 

12. The current Prime Minister of Belize is:

  1. Dean Barrow
  2. Joseph Nguyen
  3. Variscite Ndayishimiye
  4. Andrew Holness

Answer

Correct Answer: A. Dean Barrow

 

13. Who is the current Prime Minister of Bangladesh?

  1. Sheikh Hasina
  2. Mia Mottley
  3. Roosevelt Skerrit
  4. Moses Nagamootoo

Answer

Correct Answer: A. Sheikh Hasina

 

14. Who is the current Prime Minister of Barbados?

  1. Ruhakana Rugunda
  2. Mia Mottley
  3. Sahle work Zewde
  4. Rose Christiane

Answer

Correct Answer: B. Mia Mottley

 

15. Who is the current Prime Minister of Burkina Faso?

  1. Joäo Lourenco
  2. Ali Bongo Ondimba
  3. Albert Ouédraogo
  4. Paul-Henri Sandaogo

Answer

Correct Answer: C. Albert Ouédraogo

 

16. Who is the current Prime Minister of Burundi?

  1. Abdelmadjid Tebboune
  2. Alain Guillaume Bunyoni
  3. Jorge Carlos
  4. Paul Biya

Answer

Correct Answer: B. Alain Guillaume Bunyoni

 

17. Who is the current Prime Minister of Cameroon?

  1. Paul Biya
  2. Idriss Deby
  3. Joseph Ngute
  4. Faustin-Archange

Answer

Correct Answer: C. Joseph Ngute

 

18. The current Prime Minister of Cape Verde is:

  1. Ulisses Correia e Silva
  2. Idriss Deby
  3. Clement Mauamba
  4. Denis Sassou Nguesso

Answer

Correct Answer: A. Ulisses Correia e Silva

 

19. Who is the current Prime Minister of the Central African Republic?

  1. Ismail Omar Guelleh
  2. Henri Marie Dondra
  3. Moustafa Madbouly
  4. Félix Moloua

Answer

Correct Answer: D. Félix Moloua 

 

20. Who is the current Prime Minister of Congo-Brazzaville (Republic of the Congo)?

  1. Sahle-Work Zewde
  2. Anatole Collinet Makosso
  3. Clement Mouamba
  4. Denis Sassou Nguesso

Answer

Correct Answer: B. Anatole Collinet Makosso 

 

21. The current Prime Minister of Congo-Kinshasa (the Democratic Republic of the Congo) is:

  1. Sylvestre llunga
  2. Franciso Pascual Obama Asue
  3. Jean-Michel Sama Lukonde
  4. Rose Christiane Raponda

Answer

Correct Answer: C. Jean-Michel Sama Lukonde 

 

22. The current Prime Minister of Djibouti is:

  1. Ismail Omar Guelleh
  2. Abdoulkader Kamil Mohamed
  3. Alassane Ouattara
  4. Hamed Bakayoko

Answer

Correct Answer: B. Abdoulkader Kamil Mohamed

 

23. Who is the current Prime Minister of Egypt?

  1. Abdel Fattah el-Sisi
  2. Mustafa Madbouly
  3. Moeketsi Majoro
  4. Andry Rajoelina

Answer

Correct Answer: B. Mustafa Madbouly

 

24. Who is the current Prime Minister of Equatorial Guinea?

  1. Teodoro Obiang Nguema Mbaasogo
  2. Nana Akufo-Addo
  3. Francisco Pascual Obama Asue
  4. Isaias Afwerki

Answer

Correct Answer: C. Francisco Pascual Obama Asue

 

25. Who is the current Prime Minister of Eswatini (Swaziland)?

  1. Cleopas Dlamini
  2. Abiye Ahmed
  3. Hamed Bakayoko
  4. Uhuru Kenyatta

Answer

Correct Answer: A. Cleopas Dlamini 

 

26. Who is the Prime Minister of Ethiopia?

  1. Ali Bongo Ondimba
  2. Abiye Ahmed
  3. Abdel Fattah el-Sisi
  4. Sahle-Work Zewde

Answer

Correct Answer: B. Abiye Ahmed

 

27. Who is the current Prime Minister of Gabon?

  1. Nana Akufo-Addo
  2. Ibrahim Kassory Fofana
  3. Umaro Sissoco Embalo
  4. Rose Christiane Raponda

Answer

Correct Answer: D. Rose Christiane Raponda

 

28. Who is the current Prime Minister of Guinea?

  1. Alpha Conde
  2. Adama Barrow
  3. Ibrahim Kossory Fofana
  4. Mohamed Béavogui

Correct Answer: C. Mohamed Béavogui 

 

29. Who is the current Prime Minister of Guinea-Bissau?

  1. Umaro Sissico
  2. Nuno Gomes Nabiam
  3. Uhuru Kenyatta
  4. Moeketsi Majoro

Answer

Correct Answer: B. Nuno Gomes Nabiam

 

30. Who is the current Prime Minister of Guyana?

  1. Moses Nagamootoo
  2. Nuno Gomes Nabian
  3. Mark Anthony Phillips
  4. Alassane Quattara

Answer

Correct Answer: C. Mark Anthony Phillips

 

31. The current Prime Minister of Ivory Coast is:

  1. Hamed bakayoko
  2. Patrick Achi
  3. Aguila Saleh Issa
  4. Fayaz al-Sarraj

Answer

Correct Answer: B. Patrick Achi

 

32. The current Prime Minister of Lesotho is:

  1. George Weah
  2. Uhuru Kenyatta
  3. Moeketsi Majoro
  4. Mohamed al-Menfi

Answer

Corret Answer: C. Moeketsi Majoro

 

33. Who is the current Prime Minister of Libya?

  1. Abdullah al-Thani
  2. Abdul Hamad Dbeibeh
  3. Bah Ndaw
  4. Moctar Duane

Answer

Correct Answer: B. Abdul Hamid Dbeibeh 

 

34. Who is the current Prime Minister of Bhutan?

  1. Jigme Namgyel
  2. Fadil Novalić
  3. Lotay Tshering
  4. Mohammed al-Menfi

Answer

Correct Answer: C. Lotay Tshering 

 

35. Who is the current Prime Minister of the Government of the National Unity of Libya?

  1. George Weah
  2. Abdul Hamed Dbeibeh
  3. Christian Ntsay
  4. Bah Ndaw

Answer

Correct Answer: B. Abdul Hamed Dbeibeh

 

36. Who is the current Prime Minister of Madagascar?

  1. Christian Ntsay
  2. Moctar Duane
  3. Mohammed Ould Ghazoauni
  4. Pravind Juganauth

Answer

Correct Answer: A. Christian Ntsay

 

37. Who is the current Prime Minister of Mozambique?

  1. Adriano Maleiane
  2. Ouhoumoudou Mahamadou
  3. Carlos Agostinho do Rosario
  4. None of these

Answer

Correct Answer: C. Adriano Maleiane 

 

38. Who is the current Prime Minister of Mali?

  1. Choguel Kokalla Maïga
  2. Moctar Ouane
  3. Pravind Jugauth
  4. Saadeddine Othmani

Answer

Correct Answe: B. Choguel Kokalla Maïga 

 

39. Who is the current Prime Minister of Morocco?

  1. Saadeddine Othmani
  2. Aziz Akhannouch
  3. Hage Geingob
  4. Saara Kuugongelwa

Answer

Correct Answer: B. Aziz Akhannouch 

 

40. Who is the current Prime Minister of Namibia?

  1. Edouard Ngirente
  2. Brahim Ghall
  3. Bouchraya Hammoudi
  4. Saara Kuugongelwa

Answer

Correct Answer: D. Saara Kuugongelwa

 

41. Who is the current Prime Minister of Niger?

  1. Mohamed Bazoum
  2. Ouhoumoudou Mahamadou
  3. Carlos Agostinho does Rosario
  4.  Mhamadou Issoufou

Answer

Correct Answer: B. Ouhoumoudou Mahamadou 

 

42. Who is the current Prime Minister of Rwanda?

  1. Edouard Ngirente
  2. Paul Kagame
  3. Jorge Born Jesus
  4. Wavel Maada Bio

Answer

Correct Answer: A. Edouard Ngirente

 

43. Who is the current Prime Minister of the Sahrawi Arab Democratic Republic?

  1. Brahim Ghali
  2. David J. Francis
  3. Bouchraya Hammoudi Bayoun
  4. Julius Maada Bio

Answer

Correct Answer: C. Bouchraya Hammoudi Bayoun

 

44. The current Prime Minister of Sao Tome And Principe is:

  1. Jorge Born Jesus
  2. Wavel Ramkalawan
  3. Muse Bihi Abdi
  4. Cyril Ramaphosa

Answer

Correct Answer: A. Jorge Born Jesus

 

45. Who is the current Prime Minister of Somalia?

  1. Mohamed Hussein Roble
  2. Muse Bihi Abdi’
  3. Mohamed Abdullahi Mohamed
  4. Evaristo Carvalho

Answer

Correct Answer: A. Mohamed Hussein Roble

 

46. Who is the current Prime Minister of Sudan?

  1. Osman Hussein
  2. Abdel Fattah al-Buhan
  3. Abdalla Hamdok
  4. Faure Gnassingbe

Answer

Correct Answer: A. Osman Hussein 

 

47. Who is the current Prime Minister of Togo?

  1. Victoire Tomegah
  2. Kaisi Saied
  3. Ruhakana Rugunda
  4. Emmerson Mnagagwa

ANswer

Correct Answer: A. Victoire Tomegah

 

48. Who is the current Prime Minister of Tunisia?

  1. Kais Saied
  2. Yoweri Museveni
  3. Hichem Mechichi
  4. Najla Bouden

Answer

Correct Answe: D. Najla Bouden 

 

49. Who is the current Prime Minister of Tanzania?

  1. John Magufuli
  2. Kassim Majaliwa
  3. Samia Suluhu
  4. Faure Gnassingbe

Answer

Correct Answer: B. Kassim Majaliwa

 

50. Who is the current Prime Minister of Uganda?

  1. Ruhakana Rugunda
  2. Yoweri Museveni
  3. Robinah Nabbanja
  4. Esgar Lungu

Answer

Correct Answer: C. Robinah Nabbanja

 

51. Who is the current Prime Minister of Vanuatu?

  1. Saara Kuugongelwa
  2. Bob Loughman
  3. Justin Trudeau
  4. Boris Johnson

Answer

Corrrect Answer: B. Bob Loughman

 

52. Who is the current Prime Minister of Solomon Islands?

A. Manasseh Sogavare
B. Anastase
C. Pohiva Tu’i’onetoa
D. Narendra Modi

Answer

Correc Answer: A. Manasseh Sogavare

 

53. Who is the current Prime Minister of India?

A. Imran Khan
B. Pravind Jugnauth
C. Narendra Modi
D. Tom Thabane

Answer

Correct Answer: C. Narendra Modi

 

54. Who is the current Prime Minister of Pakistan?

A. Nawaz Sharif
B. Imran Khan
C. Shehbaz Sharif
D. Asif Ali Zardari

Answer

Correct Answe: C. Shehbaz Sharif

 

55. The current Prime Minister of Saint Lucia is:

A. Keith Mitchel
B. Allen Chastanet
C. Dean Barrow
D. Philip Joseph Pierre

Answer

Correct Answe: D. Philip Joseph Pierre 

 

56. Who is the current Prime Minister of Grenada?

A. Keith Mitchel
B. James Marape
C. Robert Abela
D. Tom Thabane

Answer

Correct Answer: A. Keith Mitchel

 

57. Who is the current Prime Minister of Singapore?

A. Lee Hsien Loong
B. Tuilaepa Aiono Sailele
C. Kassim Majaliwa
D. Dean Borrow

Answer

Corrent Answer: A. Lee Hsien Loong

 

58. The current Prime Minister of Samoa is:

A. Ralph Gonsalves
B. Roosevelt Skerrit
C. Tuilaepa Malielegaoi
D. Fiamē Naomi Mataʻafa

Answer

Correct Answer: D. Fiamē Naomi Mataʻafa 

 

59. Who is the current Prime Minister of Mauritius?

A. Pravind Jugnauth
B. Timothy Harris
C. Keith Rowley
D. Scott Morrison

Answer

Correct Answer: A. Pravind Jugnauth

 

60.  Who is the current Prime Minister of Sri Lanka?

A. Chandrika Kumaratun
B. Mahinda Rajapaksa
C. Ranil Wickremesinghe
D. Dinesh Gunawardena

Answer

Correct Answer: D. Dinesh Gunawardena 

 

61. Who is the current Prime Minister of New Zealand?

A. Jacinda Ardern
B. Mahinda Rajapaksa
C. Boris Johnson
D. Imran Khan

Answer

Correct Answer: A. Jacinda Ardern

 

62. Who is the Chancellor of Austria?

  1. Scott Morrison
  2. Karl Nehammer
  3. Sebastian Kurz
  4. Dame Patsy Reddy

Answer

Correct Answer: B. Karl Nehammer 

 

63. Who is the current Prime Minister of Bahrain?

  1. Abdelmadjid Tebboune
  2. Alain Guillaume
  3. Jorge Carlos
  4. Salman bin Hamad

Answer

Correct Answer: D. Salman bin Hamad Al Khalifa 

 

64. Who is the current Prime Minister of Belgium?

  1. Abdelmadjid Tebboune
  2. Alexander De Croo
  3. Jorge Carlos
  4. Salman bin Hamad

Answer

Correct Answer: B. Alexander De Croo 

 

65. Who is the current Prime Minister of Estonia?

  1. Kaja Kallas
  2. Alexander De Croo
  3. Lotay Tshering
  4. Salman bin Hamad

Answer

Correct Answer: A. Kaja Kallas 

 

66. Who is the current Prime Minister of Canada?

  1. Justin Trudeau
  2. Alexander De Croo
  3. Lotay Tshering
  4. Salman bin Hamad

Answer

Correct Answer: A. Justin Trudeau 

 

67. Who is the current Premier of the State Council of China?

  1. Li Keqiang
  2. Alexander De Croo
  3. Lotay Tshering
  4. Xi Jinping

Answer

Correct Answer: A. Li Keqiang 

 

68. Who is the current Prime Minister of the Czech Republic?

  1. Denis Sassou
  2. Petr Fiala
  3. Andrej Babiš
  4. Miloš Zeman

Answer

Correct Answer: B. Petr Fiala

 

69. Who is the current Prime Minister of Denmark?

  1. Mette Frederiksen
  2. Margrethe II
  3. Andrej Babiš
  4. Miloš Zeman

Answer

Correct Answer: A. Mette Frederiksen

 

70. Who is the current Prime Minister of Iraq?

  1. Barham Salih
  2. Joko Widodo
  3. Mustafa Al-Kadhimi
  4. Ebrahim Raisi

Answer

Correct Answer: C. Mustafa Al-Kadhimi

 

71. Who is the current Prime Minister of Finland?

  1. Mette Frederiksen
  2. Kersti Kaljulaid
  3. Sanna Marin
  4. Kaja Kallas

Answer

Correct Answer: C. Sanna Marin

 

72. Who is the current Prime Minister of France?

  1. Mette Frederiksen
  2. Jean Castex
  3. Elisabeth Borne
  4. Kaja Kallas

Answer

Correct Answer: C Elisabeth Borne

 

73. Who is the current Federal Chancellor of Germany?

  1. Angela Merkel
  2. Jean Castex
  3. Sanna Marin
  4. Olaf Scholz

Answer

Correct Answer: D. Olaf Scholz

 

74. Who is the current Prime Minister of Greece?

  1. Angela Merkel
  2. Jean Castex
  3. Kyriakos Mitsotakis
  4. Frank-Walter Steinmeier

Answer

Correct Answer: C. Kyriakos Mitsotakis

 

75. Who is the current Prime Minister of Hungary?

  1. Viktor Orbán
  2. Katrín Jakobsdóttir
  3. Guoni Jóhannesson
  4. János Áder

Answer

Correct Answer: A. Viktor Orbán

 

76. Who is the current Prime Minister of Iceland?

  1. Viktor Orbán
  2. Katrín Jakobsdóttir
  3. Guoni Jóhannesson
  4. János Áder

Answer

Correct Answer: B. Katrín Jakobsdóttir

 

77. Who is the current Supreme Leader of Iran?

  1. Ali Hosseini Khamenei
  2. Barham Salih
  3. Mustafa Al-Kadhimi
  4. Hassan Rouhani

Answer

Correct Answer: A. Ali Hosseini Khamenei 

 

78. Who is the current Prime Minister of Ireland?

  1. Michael Daniel Higgins
  2. Micheal Martin
  3. Reuven Rivlin
  4. Benjamin Netanyahu

Answer

Correct Answer: B. Micheal Martin 

 

79. Who is the current Prime Minister of Israel?

  1. Naftali Bennett
  2. Yair Lapid
  3. Reuven Rivlin
  4. Benjamin Netanyahu

Answer

Correct Answer: B. Yair Lapid 

 

80. Who is the current Prime Minister of Italy?

  1. Mario Draghi
  2. Micheal Martin
  3. Reuven Rivlin
  4. Giuseppe Conte

Answer

Correct Answer: A. Mario Draghi

 

81. Who is the current Prime Minister of Kuwait?

  1. Nawaf Al-Ahmad
  2. Sabah Al Khalid Al Sabah
  3. Al-Jaber Al-Sabah
  4. Sadyr Japarov

Answer

Correct Answer: B. Sabah Al Khalid Al Sabah

 

82. Who is the current Prime Minister (Chairman of the Cabinet of Ministers) of Kyrgyzstan?

  1. Akylbek Japarov
  2. Michel Naim Aoun
  3. Ulukbek Maripov
  4. Sadyr Japarov

Answer

Correct Answer: A. Akylbek Japarov

 

83. Who is the current Prime Minister of Lebanon?

  1. Hassan Diab
  2. Michel Naim Aoun
  3. Ulukbek Maripov
  4. Najib Azmi Mikati

Answer

Correct Answer: D. Najib Azmi Mikati

 

84. Who is the current Prime Minister of Luxembourg?

  1. Henri
  2. Abdullah Sultan
  3. Lazarus Chakwera
  4. Xavier Bettel

Answer

Correct Answer: D. Xavier Bettel

 

85. Who is the current Prime Minister of Malaysia?

  1. Muhyiddin Yassin
  2. Abdullah Sultan
  3. Lazarus Chakwera
  4. Ismail Sabri Yaakob

Answer

Correct Answer: D. Ismail Sabri Yaakob

 

86. Who is the current Prime Minister of Myanmar?

  1. Muhyiddin Yassin
  2. Myint Swe
  3. Lazarus Chakwera
  4. Min Aung Hlaing

Answer

Correct Answer: D. Min Aung Hlaing

 

87. Who is the current Prime Minister of Nepal?

  1. Muhyiddin Yassin
  2. KP Sharma Oli
  3. Sher Bahadur Deuba
  4. Min Aung Hlaing

Answer

Correct Answer: B. Sher Bahadur Deuba

 

88. Who is the current Prime Minister of Norway?

  1. Harald V
  2. Mark Rutte
  3. Jonas Gahr Store
  4. Erna Solberg

Answer

Correct Answer: D. Jonas Gahr Store

 

89. Who is the current Crown Prince of Oman?

  1. Haitham bin Tariq
  2. Theyazin bin Haitham
  3. Halimah Yacob
  4. Sheikh Tamim

Answer

Correct Answer: B. Theyazin bin Haitham

 

90. Who is the current Prime Minister of Qatar?

  1. Haitham bin Tariq
  2. Sheikh Khalid bin Khalifa
  3. Hamad Al-Thani
  4. Sheikh Tamim

Answer

Correct Answer: B. Sheikh Khalid bin Khalifa

 

91. Who is the current Prime Minister of Russia?

  1. Cyril Ramaphosa
  2. Mikhail Mishustin
  3. Lee Hsien Loong
  4. Vladimir Putin

Answer

Correct Answer: B. Mikhail Mishustin

 

92. Who is the current Crown Prince of Saudi Arabia?

  1. Abdalla Hamdok
  2. Mohammed bin Salman
  3. Abdel Fattah al-Burha
  4. Salman bin Abdulaziz

Answer

Correct Answer: B. Mohammed bin Salman

 

93. Who is the current Prime Minister of South Korea?

  1. Kim Boo-kyum
  2. Chung Sye-Kyun
  3. Lee Hsien Loong
  4. Moon Jae-in

Answer

Correct Answer: A. Kim Boo-kyum

 

94. Who is the current Prime Minister of Spain?

  1. Philip VI
  2. Cyril Ramaphosa
  3. Moon Jae-in
  4. Pedro Sánchez

Answer

Correct Answer: D. Pedro Sánchez

 

95. Who is the current Prime Minister of Tajikistan?

  1. Kokhir Rasulzoda
  2. Emomali Rahmon
  3. John Magufuli
  4. Mohamed Abdullahi

Answer

Correct Answer: A. Kokhir Rasulzoda

 

96. Who is the current Prime Minister of Thailand?

  1. Qohir Rasulzoda
  2. Emomali Rahmon
  3. Prayut Chan-o-cha
  4. Vajiralongkorn

Answer

Correct Answer: C. Prayut Chan-o-cha

 

97. Who is the current Prime Minister of UAE?

  1. Recep Tayyip Erdoğan
  2. Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahyan
  3. Gurbanguly Berdimuhamedow
  4. Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum

Answer

Correct Answer: D. Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum

 

98. Who is the current Prime Minister of the United Kingdom?

  1. Michael Gove
  2. Liz Truss
  3. Boris Johnson
  4. Erna Solberg

Answer

Correct Answer: B. Liz Truss

 

99. Who is the current Prime Minister of Vietnam?

  1. Nguyễn Xuân Phúc
  2. Phạm Minh Chính
  3. Prayut Chan-o-cha
  4. Nguyễn Phú Trọng

Answer

Correct Answer: A. Phạm Minh Chính

 

100. Who is the current Prime Minister of Yemen?

  1. Abdulla Aripov
  2. Maeen Abdulmalik Saeed
  3. Abdrabbuh Mansur Hadi
  4. Shavkat Mirziyoyev

Answer

Correct Answer: B. Maeen Abdulmalik Saeed

 

101. Who is the current Prime Minister of Uzbekistan?

  1. Abdulla Aripov
  2. Maeen Abdulmalik Saeed
  3. Abdrabbuh Mansur Hadi
  4. Shavkat Mirziyoyev

Answer

Correct Answer: A. Abdulla Aripov

 

102. Who is the current Prime Minister of Japan?

  1. Abdulla Aripov
  2. Fumio Kishida
  3. Cyril Ramaphosa
  4. Shavkat Mirziyoyev

Answer

Correct Answer: B. Fumio Kishida 

 

103. Who is the current Prime Minister of Jordan?

A. Uhuru Kenyatta
B. Abdullah II bin Al-Hussein
C. Nawaf Al-Ahmad
D. Bisher Al-Khasawneh

Answer

Correct Answer: A. Bisher Al-Khasawneh

 

104. Who is the current Prime Minister of Kazakhstan?

  1. Abdulla Aripov
  2. Alikhan Smailov
  3. Abdrabbuh Mansur Hadi
  4. Shavkat Mirziyoyev

Answer

Correct Answer: B. Alikhan Smailov 

 

105. Who is the current Prime Minister of Peru?

  1. Pedro Castillo
  2. Aníbal Torres
  3. Pedro Francke
  4. Hector Valler

Answer

Correct Answer: B. Aníbal Torres


Detail About MCQs

Aníbal Torres Vásquez is a Peruvian lawyer, jurist, and politician. He is the current Prime Minister of Peru since 8 February 2022. He was also Minister of Justice and Human Rights from July 2021 to February 2022 under the government of Pedro Castillo. On 8 February 2022, Torres was sworn in as Prime Minister of Peru. He became the fourth prime minister in less than a year under Pedro Castillo.

 

Related Content

 

← Back to Home Page

Reader Comments

  1. Rauhan Ghaffar

    79) Current Prime minister of Israel?
    Answer) Naftali Bennett
    Details) He is serving as the 13th and current PM of Israel Since 13th June 2021.
    Please do correction

Write a Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!